Referenties


U leest op deze pagina de ervaringen van onze klant Becker Druk- en Vacuümpompen BV.

Becker Druk- en Vacuümpompen BV over IT Company


Becker Druk- en vacuümpompen B.V. is een groeiende onderneming in de Benelux waarbij bereikbaar blijven een belangrijke rol speelt. Gelukkig denkt IT Company daar hetzelfde over. Door de IT omgeving realtime te monitoren weten ze precies wat er speelt en kunnen ze proactief problemen signaleren en oplossen om te voorkomen dat wij stil komen te staan.

Voordat wij de overstap maakten naar de Cloud van IT Company werkten wij met een lokale server oplossing. Bij deze server oplossing waren wij zelf verantwoordelijk voor de back-up’s en was opschalen vrij kostbaar. Omdat wij in de Benelux actief zijn maakten wij gebruik van twee IT partners, helaas werkte dit moeizaam en was het vaak onduidelijk wie waar verantwoordelijk voor was. Het ging dan meer over de discussie dan een oplossing bieden.

Sinds we gebruik maken van de totaal Cloud oplossing van IT Company kunnen wij terecht bij een centraal punt. Een helpdesk die onze organisatie begrijpt en waar we 24/7 onbeperkt terecht kunnen voor hulp en overige vragen zonder dat wij hiervoor extra losse facturen ontvangen. Vooral de reactiesnelheid ervaren wij als prettig net als de transparantie. Zo word je altijd direct geholpen en wordt alles geregistreerd in een ticket systeem met 24/7 inzage en een maandelijkse rapportage. Hierdoor weet ik precies welke medewerker er een melding heeft gemaakt en wie het opgepakt heeft. Ook wordt hierin al het systeembeheer / onderhoud bijgehouden met de constateringen en oplossingen die IT Company zelfstandig heeft uitgevoerd. Onafhankelijk van het aantal uur dat IT Company bezig is met onze IT omgeving brengt dit geen extra kosten met zich mee. Wij betalen namelijk een vast bedrag per gebruiker per maand. Dit is voor ons erg prettig omdat wij hierdoor precies weten wat wij kwijt zijn voor het gehele jaar aan IT kosten maar het levert ook de beste dienstverlening op. ‘Uurtje factuurtje’ bestaat niet voor IT Company.


Om de overstap te maken naar IT Company waren we wel wat huiverig i.v.m. ervaringen uit het verleden met onze vorige overstap. Zo waren we bang voor downtime en/of verlies van data maar door een goede en duidelijke technische inventarisatie werden deze zorgen weggenomen. Middels een stappenplan wisten we precies wat er ging gebeuren. Eerst het benaderen van de betrokken partijen dan het spiegelen van de omgevingen en vervolgens het testen in een schaduw omgeving met de daadwerkelijke data overdracht op een afgesproken moment. Wij hebben dan ook geen moment stil gestaan en op maandag ochtend konden we van start met onze werkzaamheden waar wij vrijdag einde middag gestopt waren.

Wij raden ieder bedrijf IT Company aan die opzoek is naar een betrouwbare partner, transparantie, continuïteit en zekerheid. De totaal oplossingen zoals de Cloud van IT Company weet daar in te voorzien.

Meer informatie?

Neem contact op met een van onze medewerkers.

Bel ons