Referenties


Wat vinden onze klanten van de dienstverlening van IT Company?

U vindt op deze pagina ervaringen van onze klanten, klik op het pijltje voor een uitgebreide versie.

Klanten over IT Company

Referenties

Perdok BV

IT Company beheert al een aantal jaren de automatisering van Perdok BV. Elk willekeurig probleem lossen ze direct voor ons op. We hebben een vast aanspreekpunt die ons bedrijf kent en weet wat er speelt. De communicatie met IT Company ervaren we als zeer prettig, informeel en persoonlijk.

Referenties

Polyplus BV

IT Company hanteert een no-nonsenseaanpak: problemen worden opgelost, één telefoontje is genoeg. Het zijn gewone mensen met persoonlijke aandacht voor jou als klant. Ze hebben een compleet nieuw netwerk voor ons neergezet, alles draait op één server. Het nieuwe netwerk naast het bestaande netwerk opgebouwd.

Referenties

MELCHING

Melching is een serviceorganisatie voor de distributie van verzekeringen. Wij werken 100% digitaal en met één systeem. Het beheer van ons netwerk inclusief servers, PC’s en de koppeling met onze klanten besteden we uit aan IT Company. IT Company staat garant voor professionaliteit en een snelle afhandeling.

Referenties

VVV Assen

Begin 2013 heeft VVV Assen een vernieuwing ondergaan. IT Company heeft voor ons een nieuw netwerk opgezet en werkstations geïnstalleerd. De medewerkers van IT Company zijn goed bereikbaar en heel behulpzaam. Als wij bellen met een vraag of een probleem, dan gaan ze er direct mee aan de slag.

Meer informatie?

Neem contact op met een van onze medewerkers.

Bel ons