Referenties


Wat vinden onze klanten van de dienstverlening van IT Company?

U vindt op deze pagina ervaringen van onze klanten, klik op het pijltje voor een uitgebreide versie.

Klanten over IT Company

Referenties

Yvon Notariaat BV

De IT Company helpdesk wordt bemand door mensen die het probleem zelf oppakken en oplossen. Er is dus geen telefoniste die het probleem noteert en belooft later terug te bellen, maar daadwerkelijke hulp op het moment dat dit nodig is.

Referenties

BIES Group BV

De helpdesk van IT Company is kundig en zorgvuldig. De melding worden snel opgelost en de communicatie omtrent de afhandeling van meldingen is compleet en op tijd. Hierdoor weten wij waar we aan toe zijn en is er altijd zicht op een oplossing.

Referenties

Becker Druk- en Vacuümpompen BV

Becker Druk- en vacuümpompen B.V. is een groeiende onderneming in de Benelux waarbij bereikbaar blijven een belangrijke rol speelt. Gelukkig denkt IT Company daar hetzelfde over. Door de IT omgeving realtime te monitoren weten ze precies wat er speelt en kunnen ze proactief problemen signaleren en oplossen om te voorkomen dat wij stil komen te staan.

Referenties

Perdok BV

IT Company beheert al een aantal jaren de automatisering van Perdok BV. Elk willekeurig probleem lossen ze direct voor ons op. We hebben een vast aanspreekpunt die ons bedrijf kent en weet wat er speelt. De communicatie met IT Company ervaren we als zeer prettig, informeel en persoonlijk.

Referenties

Polyplus BV

IT Company hanteert een no-nonsenseaanpak: problemen worden opgelost, één telefoontje is genoeg. Het zijn gewone mensen met persoonlijke aandacht voor jou als klant. Ze hebben een compleet nieuw netwerk voor ons neergezet, alles draait op één server. Het nieuwe netwerk naast het bestaande netwerk opgebouwd.

Referenties

MELCHING

Melching is een serviceorganisatie voor de distributie van verzekeringen. Wij werken 100% digitaal en met één systeem. Het beheer van ons netwerk inclusief servers, PC’s en de koppeling met onze klanten besteden we uit aan IT Company. IT Company staat garant voor professionaliteit en een snelle afhandeling.

Meer informatie?

Neem contact op met een van onze medewerkers.

Bel ons