Over IT Company


Meer weten over IT Company en de verschillende mogelijkheden voor uw organisatie?

Bel 085 - 273 48 26 of neem contact op voor een vrijblijvende afspraak.


IT Company

Een stabiel netwerk, een gebruiksvriendelijke digitale werkomgeving en optimaal werkende apparaten: een goede IT-infrastructuur biedt rust, continuïteit en zekerheid. IT moet jouw bedrijf ondersteunen, zodat jij je kunt richten op de zaken die voor jou belangrijk zijn. IT Company biedt deze service. Wij stellen onszelf graag voor. IT Company is gevestigd in Leek, langs de A7. Vanuit ons centraal gelegen kantoor ondersteunen we bedrijven in heel Nederland. Wij leveren stabiele IT-oplossingen die jarenlang feilloos werken en afgestemd zijn op jouw specifieke wensen. We helpen met het inrichten en onderhouden van een complete IT-omgeving, of juist een specifiek onderdeel daarvan. Onze focus ligt op cloud services, systeembeheer en online monitoring.

IT op maat

IT dienstverlening is in de praktijk vaak gericht op het aanbod in de markt. Bij IT Company werken we juist andersom. Wij kijken eerst wat jouw organisatie nodig heeft op het gebied van automatisering, informatisering of telecommunicatie. Daarna geven we passend advies. Soms voldoen standaardproducten, aangepast aan jouw behoeften. Een andere keer is maatwerk nodig. Het is maar net wat bij je past.

Transparantie

Welke oplossing je ook kiest: deze is altijd gebaseerd op de laatste kennis en inzichten op IT-gebied. Dat leggen we duidelijk en transparant aan je uit. Waar we ook transparant over zijn: de kosten. Zo weet jij waar je aan toe bent. Wij garanderen de beste oplossing voor de laagst mogelijke prijs.

Zekerheid

We werken volgens serviceovereenkomsten, zodat jij continu zekerheid hebt. Voor een vast maandelijks bedrag vertrouw je altijd op je computers en netwerken. Dit vinden we verreweg de beste vorm van dienstverlening omdat het betekent dat we 24/7 voor je klaar staan. Onze ervaren helpdeskmedewerkers ondersteunen je persoonlijk.

Ervaren helpdeskmedewerkers

Onze hoogopgeleide IT-professionals hebben allemaal een ding gemeen: ze zijn gepassioneerd over wat ze doen. Zelfs in hun vrije tijd houden ze zich nog bezig met IT. Bovendien blijft de IT-wereld zich ontwikkelen, dus er valt continu iets nieuws te leren. Dat beschouwen onze IT-professionals als een mooie uitdaging en het geeft natuurlijk een extra kick als ze dit meteen bij jou kunnen toepassen. Onze IT-professionals zorgen ervoor dat alles gewoon wérkt.


Meer weten over IT Company en de verschillende mogelijkheden voor uw organisatie? Bel 085 - 273 48 26 of neem contact op voor een vrijblijvende afspraak.

Ja, ik wil meer informatieDe helpdesk van IT Company is kundig en zorgvuldig. De melding worden snel opgelost en de communi.. Lees meer

Jacques Hamers
Manager IT
BIES Group BV

Meer informatie?

Neem contact op met een van onze medewerkers.

Bel ons