Over IT Company


Meer weten over IT Company en de verschillende mogelijkheden voor uw organisatie?

Bel 0512-202000 of neem contact op voor een vrijblijvende afspraak.


IT Company

IT Company is een allround ICT dienstverlener die zich voornamelijk richt op kleine en middelgrote organisaties in allerlei sectoren. Sinds 2002 worden ICT oplossingen toegepast in de breedste zin van het woord. In eerste instantie gebeurde dit onder de naam YNS Automatisering, maar door de vele veranderingen in zowel de dienstverlening als de bedrijfsvoering dekte de naam IT Company beter de lading. Vanaf 2015 gaat ons bedrijf verder onder deze nieuwe naam, maar met dezelfde kwaliteit en service die de klanten van ons gewend zijn.

Focus IT Company

Onze focus ligt op cloud services, systeembeheer en online monitoring. IT Company gelooft in werkplek onafhankelijkheid: dankzij online oplossingen bent u niet meer afhankelijk van een locatie of een bepaald apparaat.

Maatwerk ICT

'Uw ICT is ons uitgangspunt'. Klinkt logisch, maar in de praktijk blijkt ICT dienstverlening vaak gericht te zijn op het aanbod in de markt. Wij kijken samen met u naar de beste oplossing voor uw organisatie. Of dit nu op het gebied van automatisering, informatisering of telecommunicatie is; uw ICT vragen en wensen staan centraal. Soms blijken standaardproducten te voldoen, maar altijd toegepast op uw situatie. Zo kunnen wij de beste oplossing voor de laagst mogelijke prijs garanderen. Volledig transparant, in begrijpbare taal uitgelegd en bouwend op de laatste kennis en inzichten op ICT gebied.

Totaalleverancier

ICT moet in dienst staan van uw bedrijf. U mag daar geen hinder van ondervinden. Sterker nog; de meerwaarde van een goede ICT infrastructuur moet dagelijks blijken. Daar helpen wij u graag bij. IT Company adviseert u over een goede en passende ICT oplossing voor uw bedrijf. IT Company richt uw kantoorautomatisering zo effici├źnt mogelijk in en beheert uw netwerk, servers, applicaties en werkplekken. We houden uw netwerk en servers ook op afstand 365 dagen per jaar in de gaten. Continu├»teit, een hoge beschikbaarheid en veiligheid staan bij ons hoog in het vaandel. Wij hechten veel waarde aan persoonlijk contact en bieden service op maat. Mochten zich onverhoopt toch onduidelijkheden of storingen voordoen, dan werken wij met een duidelijk ticketsysteem, waarin u de status van het support kunt volgen.

Meer weten over IT Company en de verschillende mogelijkheden voor uw organisatie? Bel 0512-202000 of neem contact op voor een vrijblijvende afspraak.

Melching is een serviceorganisatie voor de distributie van verzekeringen. Wij werken 100% digit.. Lees meer

Jan Willem Melching
Directeur en eigenaar
MELCHING

Meer informatie?

Neem contact op met een van onze medewerkers.

Bel ons