Over ons


Meer weten over IT Company en de verschillende mogelijkheden voor uw organisatie?

Bel 085 - 273 48 26 of neem contact op voor een vrijblijvende afspraak.


Waarom kies je voor IT Company?

IT Company biedt sinds 2002 IT-oplossingen aan. Wij zijn ervan overtuigd dat IT in dienst moet staan van een bedrijf. Als organisatie moet je daar dus geen omkijken naar hebben. Ook geloven we in werkplek-onafhankelijkheid: dankzij online oplossingen ben je niet meer afhankelijk van een locatie of een apparaat. Jij en je medewerkers kunnen zowel op kantoor als buiten de deur aan de slag in een optimale digitale werkomgeving. Al onze oplossingen zorgen ervoor dat jij zorgeloos werkt. We maken het graag zo makkelijk mogelijk voor je. Dat betekent:

Prestatie

Hardware en software die optimaal met elkaar communiceren. Wij beheren en monitoren dit voor je en werken met de nieuwste producten die ook de nieuwste updates krijgen. Zo sta je nooit voor problemen.

AVG

Onze online oplossingen werken in een versleutelde omgeving met twee-factor-authenticatie. Jouw werknemers loggen in met een wachtwoord, klikken daarna in een app een vinkje aan en bevestigen zo de inlog. Deze extra verificatie voldoet aan de regels rondom de AVG en zorgt voor een veiligere oplossing. De software die wij gebruiken voor monitoring en documentatie is voorzien van audit trails. Zo kunnen we precies zien wanneer welke medewerker verbinding heeft gemaakt met de server(s) of de documentatie heeft ingezien.

Probleemoplossing

We houden je netwerk en servers 365 dagen per jaar op afstand in de gaten. Zo signaleren we problemen en lossen ze op voordat jij het merkt. Mocht je toch tegen een probleem aanlopen? Dan lost onze helpdesk dit direct voor je op. Via ons ticketsysteem blijf je op hoogte van de status. We pakken het probleem bij de kern en komen dus niet met een tussenoplossing. Zo werk jij op lange termijn veilig door.

Prijstransparantie

Bij ons weet je waar je aan toe bent. We inventariseren van tevoren de oplossing die bij je past en nemen de bijbehorende offerte met je door. Omdat wij werken met serviceovereenkomsten, sta je bij ons nooit voor onverwachte kosten.

Kostenbesparing

Het werken met serviceovereenkomsten levert uiteindelijk zelfs kostenbesparing op voor jou, omdat je geen extra geld uitgeeft aan onderhoud en support via ondersteuning met een helpdesk. Binnen de serviceovereenkomst staan wij continu voor je klaar, ongeacht welk probleem je hebt. Kies je voor IT Company, dan kies je voor betrouwbaarheid, continuïteit en hoogwaardige service. Jouw IT omgeving doet onder beheer van IT Company altijd wat het moet doen. Onze gedreven IT-professionals zorgen ervoor dat het gewoon wérkt.


Meer weten over IT Company en de verschillende mogelijkheden voor uw organisatie? Bel 085 - 273 48 26 of neem contact op voor een vrijblijvende afspraak.

Ja, ik wil meer informatieMelching is een serviceorganisatie voor de distributie van verzekeringen. Wij werken 100% digit.. Lees meer

Jan Willem Melching
Directeur en eigenaar
MELCHING

Meer informatie?

Neem contact op met een van onze medewerkers.

Bel ons