Over ons


Meer weten over IT Company en de verschillende mogelijkheden voor uw organisatie?

Bel 085 - 273 48 26 of neem contact op voor een vrijblijvende afspraak.


Veiligheid

Bij IT Company staat veiligheid voorop, want je moet er niet aan denken dat je bedrijfsgeheimen op straat komen te liggen of je omgeving gegijzeld wordt. Daarom richten wij bij IT Company elke omgeving altijd in volgens de laatste AVG & Microsoft richtlijnen, zodat je geheel compliant bent.

Onze online oplossingen werken in een versleutelde omgeving met o.a. multifactor-authenticatie. De software die wij gebruiken voor monitoring en documentatie is voorzien van audit trails. Zo kunnen we precies zien wanneer welke medewerker verbinding heeft gemaakt met de server(s) of de documentatie heeft ingezien.

Wij vinden het belangrijk dat u bedrijf goed beschermd blijft, daarom werken wij alleen met de veiligste hardware en software om dit te kunnen garanderen.

Cisco netwerkapparatuur

Zo maken we gebruik van Cisco netwerkapparatuur om je te beschermen voor kwaadwillende van buitenaf en zetten we beveiligde VPN verbindingen op.

Cisco is marktleider op het gebied van netwerkapparatuur en vormt de basis van het meest complete, open security platform binnen de branche.

Bitdefender anti-virus software

Bitdefender heeft al vijf jaar lang de beste detectiescores in de sector. Wereldwijd maken er dan ook meer dan 500 miljoen systemen gebruik van deze beveiligingssoftware. Bitdefender maakt gebruik van geavanceerde kunstmatige intelligentie en andere revolutionaire technologieën om te anticiperen op de nieuwste dreigingen en om deze te detecteren en onmiddellijk te blokkeren, nog voor ze schade kunnen veroorzaken, tevens communiceert het met ons 24/7 Realtime Monitoring systeem en ons ticket systeem AutoTask zo bent u altijd op de hoogte van de laatste dreigingen.

DUO Multifactor-authenticatie

Multifactor-authenticatie genaamd DUO is onderdeel van het bedrijf Cisco. Multifactor-authenticatie betekent inloggen met een extra stap. Gebruikers voeren hun wachtwoord in en voeren daarna een extra handeling uit, bijvoorbeeld een vinkje zetten of op een andere manier een bevestiging geven van hun inlog. Zo kunnen kwaadwillende personen niks met een gestolen wachtwoord; dat is namelijk slechts één onderdeel. IT Company biedt twee middelen voor multifactor-authenticatie: een app en de Yubikey. DUO beschikt over een inlog register; Hierin is duidelijk wie, wanneer, waar en hoe laat heeft ingelogd. Dit is een van de vereisten van de AVG bij een datalek. DUO Multifactor-authenticatie is onderdeel van het pakket Cloud Services.

Wachtwoordbeleid

Ondanks multifactor-authenticatie blijft een sterk wachtwoord belangrijk. Steeds vaker worden wachtwoorden ontvreemd bij hacks en/of dataleks zoals bij bijvoorbeeld het datalek van LinkedIn. Aangezien vaak overal hetzelfde wachtwoord wordt gebruikt is wachtwoordbeleid belangrijk in uw organisatie. Het wachtwoordbeleid maakt het mogelijk te bepalen hoe lang een wachtwoord moet zijn en hoeveel cijfers, bijzondere tekens en hoofdletters het moet bevatten. Ook kun je kiezen hoe vaak een wachtwoord aan moet worden gepast.

Harde schijven beveiligen

Bovenstaande onderdelen zorgen natuurlijk voor een optimale veiligheid. Maar het is altijd prettig om te weten dat wij bij IT Company je harde schijven zo kunnen beveiligen dat bij een eventuele inbraak je gegevens versleuteld kunnen worden en niet ingezien kunnen worden door externe. Ook kunnen wij deze harde schijven op afstand blokkeren en gebruikers verwijderen.

Foutieve inlog monitoring

Met onze 24/7 Realtime Monitoring software registreren wij foutieve inlogpogingen en brengen wij onze partners hiervan op de hoogte.

Ja, ik wil meer informatieMelching is een serviceorganisatie voor de distributie van verzekeringen. Wij werken 100% digit.. Lees meer

Jan Willem Melching
Directeur en eigenaar
MELCHING

Meer informatie?

Neem contact op met een van onze medewerkers.

Bel ons