Referenties


U leest op deze pagina de ervaringen van onze klant MELCHING.

MELCHING over IT Company


Onze externe gebruikers moeten erop kunnen vertrouwen dat ons systeem op elk moment beschikbaar is en goed functioneert. IT Company staat garant voor professionaliteit en een snelle afhandeling. Mede dankzij onze samenwerking met IT Company kunnen wij de distributie van verzekeringen zo efficiënt mogelijk regelen.

Jan Willem Melching Directeur en eigenaar van Melching. Melching is een serviceorganisatie voor de distributie van verzekeringen.

Melching is een serviceorganisatie voor de distributie van verzekeringen. Wij werken 100% digitaal en met één systeem. Het beheer van ons netwerk inclusief servers, PC’s en de koppeling met onze klanten besteden we uit aan IT Company. Wij werken nu met terminal servers, waardoor we niet gebonden zijn aan één locatie. Op de servers staan onder andere zo’n 200 mailboxen van onze medewerkers en klanten. Ook deze worden beheerd door IT Company, inclusief alle labels, rechten en plichten die daarbij horen.

Elke dinsdagochtend komt een medewerker van IT Company bij ons op locatie. Hij voert dan ter plekke een aantal werkzaamheden uit, zoals het installeren van een printer of het oplossen van een probleem met een PC. Daarnaast kan IT Company ook op afstand in ons systeem. Zaken die niet kunnen wachten tot dinsdagochtend worden à la minute geregeld. Grote aanpassingen, zoals het uitbreiden van schijfruimte of het aantal terminalservers, worden vaak op zaterdag gedaan. Dat is prettig, want op die manier ondervinden onze klanten en onze eigen medewerkers er geen hinder van.

De dienstverlening van IT Company is essentieel voor ons bedrijf. Onze externe gebruikers moeten erop kunnen vertrouwen dat ons systeem op elk moment beschikbaar is en goed functioneert. Borging en continuïteit zijn van groot belang. Ik hecht er veel waarde aan dat IT Company goed bereikbaar is en dat we vlot te woord worden gestaan. IT Company staat garant voor professionaliteit en een snelle afhandeling. Mede dankzij onze samenwerking met IT Company kunnen wij de distributie van verzekeringen zo efficiënt mogelijk regelen.

Meer informatie?

Neem contact op met een van onze medewerkers.

Bel ons