Referenties


U leest op deze pagina de ervaringen van onze klant Perdok BV. Dit project is uitgevoerd op 2015-10-06

Perdok BV over IT Company


Project datum: 06 - 10 - 2015


IT Company beheert al jaren de automatisering van Perdok. Elk willekeurig probleem lossen ze voor ons op. Afgelopen jaar zijn we overgegaan op het werken via een terminal server. Het gehele proces van aanschaf tot en met installatie is door hen verzorgd. Ook het beheer en het onderhoud van de server , het maken van back-ups en het up to date houden is bij hen in goede handen.

Sinds we met een terminal server werken behoort ook het mobiel werken tot de mogelijkheden. Onze vertegenwoordigers gaan met hun iPad bij de klanten op bezoek en kunnen op locatie direct orders invoeren, klantgegevens bijwerken, levertijden bekijken etc. Ook het thuiswerken wordt waar mogelijk langzaam ingevoerd. We zijn door de terminal server niet meer gebonden aan een locatie.

De communicatie met IT Company ervaren we als zeer prettig, informeel en persoonlijk. Men probeert altijd met ons mee te denken en met een snelle passende oplossing te komen. We hebben een vast aanspreekpunt die ons bedrijf kent en weet wat er speelt. Zowel per mail als telefonisch wordt er adequaat gehandeld.


Support nodig?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Hulp op afstand