Referenties


U leest op deze pagina de ervaringen van onze klant VVV Assen.

VVV Assen over IT Company


IT Company heeft voor ons een nieuw netwerk opgezet en werkstations geïnstalleerd.  De medewerkers van IT Company zijn goed bereikbaar en heel behulpzaam. Als wij bellen met een vraag of een probleem, dan gaan ze er direct mee aan de slag.

Jolanda Doornbos Shopmanager bij VVV Assen

Begin 2013 heeft VVV Assen een vernieuwing ondergaan. Het informatiepunt en de winkel kregen een geheel nieuwe uitstraling. Ook achter de schermen werd een aantal zaken opnieuw ingericht. IT Company heeft voor ons een nieuw netwerk opgezet en werkstations geïnstalleerd. Onze e-mail en agenda zijn overgebracht naar de Google cloud. Op die manier hebben we overal toegang tot onze mailbox en hebben we veel online opslagruimte. IT Company ondersteunt ons bij het gebruik van deze applicatie, bijvoorbeeld bij het aanmaken van nieuwe e-mail adressen en het synchroniseren van online gegevens met Outlook.

Vooralsnog draait alles naar wens. Bij vragen of problemen kunnen we altijd bij IT Company terecht. Vorige week konden we bijvoorbeeld geen PDF- bestanden openen op één van de werkstations. Binnen een half uur was dat weer opgelost. IT Company maakt vaak gebruik van teamviewer, ofwel hulp op afstand. Een medewerker van IT Company kan dan meekijken en inloggen op mijn PC. De medewerkers van IT Company zijn goed bereikbaar en heel behulpzaam. Als wij bellen met een vraag of een probleem, dan gaan ze er direct mee aan de slag. Dan kunnen wij gelukkig ook weer snel verder met ons eigen werk.

Meer informatie?

Neem contact op met een van onze medewerkers.

Bel ons